Rundens lag fra den 31. serierunden i Premier League 10/11


Basert på hver enkelt spillers faktiske prestasjoner på banen, måler vi i hver kamp deres positive og negative involveringer og genererer en poengsum. Denne legges så til grunn for hvilke spillere som rankes best på de ulike posisjonene på banen. De 11 beste vil så utgjøre rundens lag. Dette vil kåres etter hver runde i Premier League.


Rundens lag denne gangen består av spillere fra hele åtte forskjellige lag - noe som ganske godt illustrerer hvor jevnt og tøft det er i Premier League.

Bakerst står Birminghams Ben Foster, mens Arsenal-duoen Clichy og Koscielny utgjør høyresiden av forsvaret. Venstresiden deler Fosters lagkamerat Roger Johnson og Fulhams Chris Baird.

På midtbanen tar Manchester Citys David Silva høyrekanten, mens hans lagkamerat Yaya Toure tar seg av den høyre siden av den sentrale midtbanen. Den andre sentrale midtbaneplassen går til Newcastles Joey Barton, mens WBA's Chris Brunt tar venstrekanten.

På topp finner vi to notoriske målscorere. Bobby Zamora var tilbake fra et langt skadeavbrekk, men laget like godt to mål i comebacket. Wayne Rooney har spilt stort sett uke inn og uke ut i flere måneder nå, men så ut til å få en ketchup-effekt i kampen mot West Ham. Med tre mål snudde han alene 0-2 til 3-2 og tre meget viktige poeng for United

Skrevet av : Grant AndersenRedigert av: Grant Andersen
Kan Ronaldo skyte Real til finalen?
Messi vs røkla?
Hvilket Tottenham møter City?
Klart for Ronaldo vs Messi igjen!
Ligue 1 er også i gang!
Sesongstart i England!
Arven etter Drillo?
Er vi for snille?
Mest skuddvillige i Europa
Avgjøres Premier League mandag?
Flere artikler om:
Tipping LangODDSEN ODDSbomben VinnerODDSEN Keno Lotto VikingLotto Joker Extra
Tipping LangODDSEN ODDSbomben VinnerODDSEN KENO Lotto VikingLotto Joker Extra
SpillResultat